Met korting naar de GezondheidsBeurs

januari 2023 Actueel Willem van Altena
All rights reserved @ Amber ter Haar

Alles over leefstijl en gezondheid is te vinden op de GezondheidsBeurs, die van 2 tot en met 5 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Naar verwachting zullen zo’n 45.000 bezoekers komen om de stands te bezoeken van 325 exposanten en om een of meer van de 150 presentaties bij te wonen.

Op de GezondheidsBeurs komen allerlei auteurs, bloggers, vloggers, lifestylecoaches, BN’ers en opiniemakers op het gebied van leefstijl, wellness, beauty en gezondheid naar Utrecht om presentaties en workshops te geven. Bezoekers kunnen meedoen aan fitness-oefeningen, yogasessies, ze kunnen ontspannende massages ondergaan of genieten van een kookdemonstratie met proeverij. Daarnaast zijn er allerlei gadgets om uit te proberen en is er enorm veel informatie om mee naar huis te nemen en rustig door te nemen.

Bekende gasten

Onder de gasten op de GezondheidsBeurs bevinden zich bekende namen op gebied van fitness, gezondheid en lifestyle. Een greep: Arie Boomsma (Fitexpert), Gwen van Poorten (auteur), Janneke Wittekoek (cardioloog), Tamara de Weijer (huisarts), Anki Willemsen (LazyFitgirl Methode), Ralph Moorman (hormoonexpert), Carina Keizer (FitsCarina), Juglen Zwaan (healthyLife), Lenna Omrani (vegan foodie), Marloes Collins (Allergieplatform) Blijf op de hoogte via www.gezondheidsbeurs.nl/programma

AllergieBeurs

Nieuw dit jaar is dat er speciale aandacht wordt gegeven aan het thema Allergie. De AllergieBeurs is er helemaal voor mensen die heel bewust moet kiezen wat ze kopen, gebruiken, eten of drinken. Er is aandacht voor thema’s als voeding, huidallergie, insectenallergie, inhalatieallergie, beroepsallergie en medicijnenallergie.

Met korting naar de GezondheidsBeurs

Bezoekers van deze website kunnen met korting naar de GezondheidsBeurs. Een ticket kost slechts €10,- in plaats van €17,50. Bestel je tickets online in de voorverkoop via de website www.gezondheidsbeurs.nl, en gebruik de actiecode AR23. Deze actie is geldig tot 1 februari 2023.

De Gezondheidsbeurs duurt van 2 tot en met 5 februari. Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur.