Adverteerders & sponsors

Het Tijdschrift voor Infectieziekten (TvI) is een praktijkgericht en informatief vaktijdschrift voor internisten, arts-microbiologen, intensivisten, dermatologen, gynaecologen, kinderartsen, neurologen, GGD-artsen, artsepidemiologen, tropenartsen, geriaters, long- artsen, reumatologen en diegenen in opleiding hiervoor.

Het doel van het tijdschrift is de lezer via op de dagelijkse praktijk gerichte overzichtsartikelen ondersteuning te geven op diens medisch vakgebied. Dankzij het Tijdschrift voor Infectieziekten is men snel en op goed toegankelijke wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van Infectieziekten en aanverwante medische grensgebieden.

Het tijdschrift verschijnt vier per jaar in gedrukte vorm en wordt online geplaatst op deze portal. De TvI e-Nieuwsbrief verschijnt acht keer per jaar.

U heeft een goed product dat bekendheid verdient? Wij helpen u graag verder!

Print advertentie- en sponsormogelijkheden

Bekijk hier de tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in de gedrukte uitgave van het TvI of download de pdf.

Tariefkaart-TvI-2023-Final

E-NIEUWSBRIEF ADVERTENTIE- EN SPONSORMOGELIJKHEDEN

De tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in de TVI e-Nieuwsbrief zal hier binnenkort gepubliceerd worden.

ONLINE ADVERTENTIE- EN SPONSORMOGELIJKHEDEN

Bekijk hier de beelden voor advertentie- en sponsormogelijkheden op deze online portal of download de pdf.

Tariefkaarten-TVI-WEBSITE-2023-Final